Små rapporter

Mye veg, bil og retromotiver blir det i utstillingen.

2020 ble ikke helt, som planlagt. Jeg hadde avtale om å sitte på i sidevogn til en Indien motorsykkel fra mellomkrigstiden utover Stangelandskapet. Det meste ble avlyst i år, Helgøya rundt m m. Så jeg nådde ikke helt  veteranmijøet. Vel, jeg har jo mye foto i mitt arkiv.

Girer nå opp. Ingen malerier er ferdig, hadde også lyst å vise mer av den siden. Derfor ble det en selfi på plakaten. Ingen formel åpning på min utstilling, pga corona. Håper allikevel å nå litt et publikum med interesse for veteranmiljøer. 

Litt skremt gjennom Storgata, Lillehammer. Mye trafikk her på 1950 - tallet og noen halvskumle gamle damer. Under 14 dager igjen til utstillingsåpning og jeg må koste på. Jeg har mye foto, veteranmotiver av veg og bil. Hadde lyst til å vise mer av mine mine penselstrøk. Vel mye er på plass, men kommer til å male helt inn til utstillingåpning 24. oktober.  

Slitsomt å male Storgta. Tror jeg ferdig Samvirkelaget (det gule bygget), får fortsette sydover.

Har vært lenge i lavgir, nå under 6 uker til separatutstilling i Døla Atelier (24.okt - 8. november). 

Har mye digitale arbeider/foto, men håper å få noen malerier ferdig. 

Det er regn og gråvær og jeg får Bergensfølelse. Bodde i sentrum der i 1990-93. Jeg redigerer nå bilder til mappen Bussretro. Bildet her fra 1993 og trolleybusslinje 5 er nedlagt. Tror at linje 2 Engen - Birkelunden fortsatt eksisterer. Litt usikker på hva som skjer, når det åpnes nå bybanelinje om Haukeland. 

Ellers i mappen er det flere "nye" bilder fra Hamar- og Lillehammerområdet. 

Jeg har vært ved Døla Atelier siden starten i januar 2000. Vi startet på andre siden av Løkkegata i tidligere Døla Is sine lokaler. I nåværende lokaler har vært siden august 2005. Vi er nå 13 personer med ulike teknikker og uttrykk. 

18. april skulle vi ha åpnet vår jubileumsuttstilling. Den ble avlyst, det ble også bråstopp på min produksjon. Her et bilde fra min arbeidskrok. De siste årene har jeg drevet mest med foto og blandingsteknikker. Etter jul startet jeg opp igjen med å male på store lerret. Litt famlende og litt stivt foreløpig. Ikke noe hinder for svinge penslene her nå, men er i frivillig korona karantene. Det har blitt mye rydding, mest i fotoarkiv. Liker å jobbe litt intenst i bolker med bilder, satser på en maleperiode i mai. Vi har ikke satt noen ny dato jubileumsutstilling. "Langs vegen" er arbeidstittel på min separatutstilling i Døla Atelier, 24. oktober - 8. november.   

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:06

Innmari artig! Burde sjølsagt "likt" alle bildene, men roper heller et bravo akkurat her: Bravo!

...
18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...