Små rapporter

"På skinner med promille"

Vel, over et halvt år siden noen ord her. Promille hjelper lite for meg i en kreativ prosess. Men ved blanke ark i en oppstartsfase, så kanksje. Har nå lagd en ny mappe under Hamarbilder. "Jernbanebyen" og har lagt inn 40 bilder. Har korte perioder på Hamar for tiden, men å sykle langs jernbanen og stasjoenen hører med. Har vokst opp med å høre nattoget med diesel med kurs Trondhjem over Røros. Sist jeg var på Hamar fotograferte jeg "Gulltransporten". Toget. som var med på filminnspilling ved Åndalsnes. Retur Hamar med lite gull, men 9. april 1940 ble 50 tonn fraktet ut av Oslo og videre nordover til Åndalsnes. Videre nordover før England, USA og Canada. 

"Byen" er arbeidstittel på min nesten utstilling i oktober, så nå går jeg inn i en periode med maling. Er famlende der, men fortstter med blandingsteknikker, foto osv. Mine byer blir nok Lillehammer, Hamar, Oslo og Bergen. Hvor urbant det blir? Vi får se, men er jo mest på retrosporet. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:06

Innmari artig! Burde sjølsagt "likt" alle bildene, men roper heller et bravo akkurat her: Bravo!

...
18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
Du liker denne siden