Små rapporter

"Verandabilder"

Obs, det har blitt nesten 70 bilder i mappen verandabilder. Undermappen er flyttet og ligger nå under Lillehammerbilder. Synes det var mer logisk, det er der Lillehamringer titter på bilder fra byen. Har også ordnet de slik at vi følger året fra januar til desember, men årganger er blandet. Det eldste er fra 2006. Det er det jeg har lagt ved her. Foto: 04.07.2006. Kl:22.21. Det er slik jeg har lagt inn tekst for å skildre lys og årstid. 

Det er ikke mye luksus i min tilværelse, men utsikt fra verandaen og soverrom føler jeg er på øverste hylle. Spesielt i denne årstiden med det vare og etterlengtede sommerlyset. Fra min lille verden på Søre Ål går nå sola ned der borte sted ved Gausdal eller over Jørstadhøgden.

"Det mystiske landskapet på andre siden" har jeg skrevet om før, men det blir Norgesferie  i år. Og jeg bør virkelig utforske det landskpet på andre siden av Lågen og Mjøsa.  Elfryd, min el-sykkel, står i boden og venter bare på at jeg skal sele på. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:06

Innmari artig! Burde sjølsagt "likt" alle bildene, men roper heller et bravo akkurat her: Bravo!

...
18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
Du liker denne siden