Små rapporter

Julekort fra Søre Ål.

Jo, det er her jeg bor på Lillehammer, bildet er tatt på gårdsplassen ved min postkasse. Vi ser nordover mot Holsjordet og Lysgårdsbakken, olypiaparken. 

Bidet er tatt 18. des. kl. 16.09 i minus 11 grader. Som B-menneske så ser jeg frem til at blåtimen blir varmere og nærmere midnatt. Jeg er nok fortsatt preget av at jeg har vært nattevakt i alt for mange år, og tar D-vitaminer. Huff, det her skrives klokka 02 på natten. Jeg kom hit fra Bergen i 1993, savnet sparkføre, lunhet og trausthet. Bergen var en utrolig flott by, men jeg har vokst på Hedemarken. Jeg kom til en ny by, men her er det bare noen km. til fylkesgrensa. Om 5 dager fjernes grensa mellom Hedmark og Oppland. For meg kjennes det tross alt riktig ut. Min identitet er her i Innlandet. Husker jeg kom hit ved årsskiftet 1992 / 93. Det var nesten magisk med sprengkulde. Det knitret under skoene i snøen og jeg var rask med kjøpe meg spark. Jo, vinteren kan være flott her. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
09.12 | 22:07

Sitter igjen med den gode, nostalgiske følelsen!

...
Du liker denne siden