Små rapporter

Ratrod

Jeg har nok en veldig splittet personlighet.

Det er Roger'n (R' en i navnet mitt), som er fasinert gamle biler, og motor. Han er mer preget av å være født midt på 1950-tallet. Den gang "Rock around clock" med Bill Haley ble spilt, og populære James Dean kjørte seg ihjel bare 24 år gammel. 

Jeg ble tenåring i 1968. En periode breget av mange motkulturer. Startet på Folkehøgskule i Seljord i 1974. EU kampen satt fortsatt i veggene, og på formingslinjen brukte vi kulturen i Vest- Telemark mye. Det preget mitt veivalg videre, ble sykepleier. Har tatt mange kunstskoler paralellt og jobbet med bilder. Mye omsorg og estetikk med andre ord.

Synes Roger'n, preger nettsia mi vel mye, det er vel mye vei og bil. Mange kompromisser, riktignok.  Er nok opptatt mer kulturlandskapet enn kubikk og årsmodell.

Ikke lett å vokse opp i brytningtiden mellom 1950-70 tallet. Hva var mannsidealet? Etter å ha sett på dette lavmål av et kjøretøy trampet jeg videre på El-fryd, min elsykkel. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:06

Innmari artig! Burde sjølsagt "likt" alle bildene, men roper heller et bravo akkurat her: Bravo!

...
18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
Du liker denne siden