Små rapporter

Hamar stadion søndag 7. februar 1971. Jo i dag 50 år siden. Dag Fonæss i ytre bane 2.03.2 (Norsk rekord), i indre bane Roar Grønvold 2.04,3. Bror min Sven Erik hadde med sitt Kodak instamatic kamera, bildet er lagd over hans bilde. Dvs et annet format,rens, justere farger, filter og trykket på akvarellpapir. Deretter akvarerllfarger og litt pastell. Vi noterte datoer på våre bilder den gang. Takk også for skøytetidene her. Husker også jeg stolt hadde familien Fornæss i Elggata på avisrunden. Dag Fornæss ble senere i 1971 europamester.

Nye runder på Hamar?  Skal stille ut i Hamar kunstforeing i november. Leter nå arkivet etter Hamarmotiver, foruten retromotiver har jeg lyst til å vise kulturlandskapet på Hedemarken. Det blir nok mest balndingsteknikker, som her. Mye historikk, retromotiver. Håper også å få lagd en del større malerier. Det går litt smått om dagen, men håper å få fart på dette prosjketet. 

God jul!

Et bilde fra Storgata , Lillehammer. Før kakelinne, dvs mildværsperioden, som kom rett før jul.

Litt snø igjen og jul blir det hokkesom.

Mer når 2021 kommer med blanke ark og jeg får ryddet i bildefiler og lagt mer på nettsiden.

Vårt felles utstilling, som vi slutte hatt ble kombinert med utstilling vi tradisjonert har før jul

Her min plakat. Studenter ved NTNU Gjøvik lagde plakater og informasjonsmaaetriel for oss. 

Mye veg, bil og retromotiver blir det i utstillingen.

2020 ble ikke helt, som planlagt. Jeg hadde avtale om å sitte på i sidevogn til en Indien motorsykkel fra mellomkrigstiden utover Stangelandskapet. Det meste ble avlyst i år, Helgøya rundt m m. Så jeg nådde ikke helt  veteranmijøet. Vel, jeg har jo mye foto i mitt arkiv.

Girer nå opp. Ingen malerier er ferdig, hadde også lyst å vise mer av den siden. Derfor ble det en selfi på plakaten. Ingen formel åpning på min utstilling, pga corona. Håper allikevel å nå litt et publikum med interesse for veteranmiljøer. 

Litt skremt gjennom Storgata, Lillehammer. Mye trafikk her på 1950 - tallet og noen halvskumle gamle damer. Under 14 dager igjen til utstillingsåpning og jeg må koste på. Jeg har mye foto, veteranmotiver av veg og bil. Hadde lyst til å vise mer av mine mine penselstrøk. Vel mye er på plass, men kommer til å male helt inn til utstillingåpning 24. oktober.  

Nyeste kommentarer

18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
09.12 | 22:07

Sitter igjen med den gode, nostalgiske følelsen!

...