I Hopes

Jo, vi er på Hamar stadion, datoen er 7. februar 1971. Dag Fornæss i ytre bane 2.03.2 ( N. rek.) og Roar Grønvold i indre bane 2.04.3'

Stor takk til bror min Sven Erik, bildet er lagd over hans foto. Han var utrustet med et Kodak instamatic kamera, kjøpt for konfirmasjonpenger. Også stor takk til hans notater.

Det har gått fort i svingene med min bearbedelse. Etter et digitalt filterbilde på akvarellpapir, så har jeg brukt akvarell og pastell. Bildet er nå i Hamar kunstforening, medlemsutstillingen åpner nå lørdag kl. 13. 

Det tok litt tid før jeg skjønte overskriften. Jeg tenkte først det var engelsk, men det var jo hedemarksdialekt. Et bra navn på en medlemsutstilling. Plakaten har jeg lagt under Nye prosjekter/ nye bilder. 

2020 startet med blanke ark og .... pastell. "Hematt att" er et motiv jeg har brukt før, men en ny variant av året. Bussen er nok på veg tell Hamar, typen på sykkel er nok på veg utover Stangelandskapet. Han er nok glad det er lite bakker på Stange, og at sykkelen er bra stødig med ballongdekk. Bildet er nå i kirkebakken i Hamar kunstforening. 

Hedemarkingen er impulsiv når han får litt tid på seg. Skriver dette etter midnatt og vi er inni i 8. januar. Joda, godt nytt år. 

Har hatt en travel inngang på året, mandag var jeg 50 minutter på Hamar mellom 2 togavganger. Leverte og registrerte 3 bilder i Hamar kunstforening. 3 bilder med tilknytning til Hamar og Hedemarken.To av de er gjort ferdig på de siste dagene. Medlemsutstillingen åpner nå lørdag 11. januar kl. 13. 

Fyrverkeriet er fra Lillehammer nyttårsaften, det er tatt i bakkene nær Maihaugen og vi ser over mot Vingnes. 

Jo, det er her jeg bor på Lillehammer, bildet er tatt på gårdsplassen ved min postkasse. Vi ser nordover mot Holsjordet og Lysgårdsbakken, olypiaparken. 

Bidet er tatt 18. des. kl. 16.09 i minus 11 grader. Som B-menneske så ser jeg frem til at blåtimen blir varmere og nærmere midnatt. Jeg er nok fortsatt preget av at jeg har vært nattevakt i alt for mange år, og tar D-vitaminer. Huff, det her skrives klokka 02 på natten. Jeg kom hit fra Bergen i 1993, savnet sparkføre, lunhet og trausthet. Bergen var en utrolig flott by, men jeg har vokst på Hedemarken. Jeg kom til en ny by, men her er det bare noen km. til fylkesgrensa. Om 5 dager fjernes grensa mellom Hedmark og Oppland. For meg kjennes det tross alt riktig ut. Min identitet er her i Innlandet. Husker jeg kom hit ved årsskiftet 1992 / 93. Det var nesten magisk med sprengkulde. Det knitret under skoene i snøen og jeg var rask med kjøpe meg spark. Jo, vinteren kan være flott her. 

Sent ute som vanlig, men så står det også Godt nytt år!

Et gammelt julekort fra 2013, foto fra Hovemoen Lillehammer.

Joda, jeg har litt splittet personlighet. Roger'n er mer preget av 1950-tallet og amerikanske impulser. Er tross alt født i 1955. Jan ble tenåring i 1968, og preget av miljøbevelsen. Gikk da på folkehøgskule i 1974. Erik Dammann ga ut sin bok "Fremtiden i våre hender" i 1972. Jeg ble nok påvirket av det i den tiden. Nok om det, er spent på 2020. Jo, jeg skal jobbe med sarte akvareller og bilder som det her. Har lyst til å vise et bredt sprekter i teknikker, motiver og vise min splittede personlighet.   

Nyeste kommentarer

26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
09.12 | 22:07

Sitter igjen med den gode, nostalgiske følelsen!

...
11.01 | 22:13
Hamarbilder har mottatt 3