"All of nature Flows Trough us" Det er tittelen på skulpturen i Kistefos-museet. Skulpturen er av Marc Quinn. Foto er fra åpningsdagen i 2018. Har planer om å være tilbake der på åpningen i 2019, et spennende sted. Viktig med noen holdepunkt her livet. Flau og og stolt over min verden. Under nye bilder ligger min verden i bilder, veldig mye hummer og kanari. Litt stolt over å kunne splille på flere strenger. 

Dagen var 1. mai. Å oppleve kulturlandskapet på begge sider av Mjøsa fra frontsete med en H.O. B. buss (Hamar og omland bilruter) var helt perfekt. Er veldig glad i kulturlandskapet på begge sider av Mjøsa. En tur gjennom Ringsaker, Gjøvik, Toten, Eidsvold, Stange og Hamar. Den lange stoppen ble på Skreia. Der var det et mylder av vetranbiler og motorsykler. Fin måte å møte våren på. At de kjørte gamlevegen fra Eidsvold til Hamar var helt perfekt for meg. Har nå jobbet mer med bildene og de er sprett litt i hytt og pine på min nettside. Toten, under Innlandet, bussretro, Hamar -foto og nye bilder.

Vegen videre, har avtalt en utstilling oktober 2020 i Døla atelier. Tittel? Vel planen er retrobilder av biler og motorsykler i kulturlandskap. Har mange foto allerede, ønsker at jeg også får til mer tegning og maling. Har noe kontakt med veteranmiljøer, men sommeren fin for nye kontakter. 

Har jeg malt det der?

Har ikke malt på store lerreter på mange år. Mine bilder har hatt basis i foto, digitale montasjer, akvarell og pastell de siste årene. Vi i Døla Atelier trengte nye impulser, og hadde kurs med Djørnulf Durud. Absolutt trivelig Totning, som bor i Stange og har atelier i Hamar. 

Et veldig inspirende kurs. For meg ble det 4-5 store malerier i løpet av helgen. Malt med brede pensler, bilskrape fingre m.m. God veiledning gjorde at bildene fikk en helhet. 

Tror ikke abstrakt er min gate, men kommer nok til ta med mye av den malegleden og de brede penslene inn i mer figurative bilder. Om ikke så brått, så er min plan å male store bilder til høsten om ikke før. 

"Helgøya rundt 2017" 

Mens rånere krysser grensa til Strömstad og andre grensebyer, så lagde jeg en ny film med god hjelp på skjærtorsdag. Mye fart her også, mange veteranbiler i løpet av 9 min. Film er ikke mitt hovedspor, men bruker mange av menyene jeg kjenner fra Photoshop.

Mens jeg tok foto med mitt hovedkamerai 2017, så hadde jeg et lite kamera nede ved bakken, som filmet. Derfor en del smårystelser.

Filmen er satt opp i Sal 1. se meny v. side. Husk lyd og popcorn. 

Da er utstillingen godt i gang med mye besøk, salg og tilbakemeldinger. Veldig hyggelig har det også vært med all mimring og historiske fakta, jeg har fått. Noen har også villet vite mer om hvordan jeg har lagd bildene, spesielt det med digitale montasjer og blandingsteknikker. Jeg forteller gjerne.

Utstillingen har 42 bilder.

Utstillingen avsluttes søndag 7. april. Åpent ons-søn 12-16, tors 12-18. 

Nyeste kommentarer

26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
19.08 | 16:21

Du burde ta en tur til bilkirkegården i Töcksfors, Bästnes. Der er det mye fint å se på.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
09.12 | 22:07

Sitter igjen med den gode, nostalgiske følelsen!

...