Med bilder på Hamar.

Deltar i år på Kunstforeningen sin medlemsutstillng med 3 bilder. Alle mine bilder er historiske Hamarbilder med blandingsteknikker, digitale montasjer med akvarell og pastell. Utstillingen varer t.o.m. 6. oktober. Litt begrensete åpningstider, tors 15-18, lør og søn 12-16. Plakat og bildene ligger under Nye prosjekter / Nye bilder. Se evt Hamar kunstforening sin side på FB for bilder fra utstillingen. 

Litt eller veldig tilfeldig, men det var samme dagen, som klimabrølet, 30.08.19.

Vel, siste  fredag i august samles årlig US - trucks og Amcar på Gausdal landhandleri  nord i Lillehammer.  Kl 21 drar convoien med mye lyd og lys opp i Gausdal og over til Tretten i Gudbrrandsdalen.  

Jeg var der med El-sykkel og et par kameraer. Pleier å ta film med et lite kamera med stativ på bakken, og foto med hovedkamera. Har et par filmer fra tidligere år, se evt Sal 2 og 3. Har en egen mappe med også nye bilder Amcar og US trucks og under mappe 13 Treff. Se evt også nye bilder. 

Jeg har nok alltid vært motstrøms, feriekofferten er ikke pakket. Som tidligere turnusarbeider, så jobbet jeg mye i høytider og tok ferie i lavsesong. 

Etter utstilling i vår, så er behovet stort for å rydde på hjemmebane. Hente meg inn, kankje til og med trene litt.  Min utflukter var i pinsen, da Norsk kjøretøyhistorisk museum ved vegmuseet. Veterankjøretøy kom til Lillehammer fra hele landet. Jeg syklet rundt med El-fryd, med kamera framme i kørja. Liker best å fotografere i kulturlanskap. Flest bilder er lagt under Nye prosjekter/ Nye bilder. Under Moped og motorsykler er det også mange nye bilder. 

God ferie til dere! 

Jeg har nok en veldig splittet personlighet.

Det er Roger'n (R' en i navnet mitt), som er fasinert gamle biler, og motor. Han er mer preget av å være født midt på 1950-tallet. Den gang "Rock around clock" med Bill Haley ble spilt, og populære James Dean kjørte seg ihjel bare 24 år gammel. 

Jeg ble tenåring i 1968. En periode breget av mange motkulturer. Startet på Folkehøgskule i Seljord i 1974. EU kampen satt fortsatt i veggene, og på formingslinjen brukte vi kulturen i Vest- Telemark mye. Det preget mitt veivalg videre, ble sykepleier. Har tatt mange kunstskoler paralellt og jobbet med bilder. Mye omsorg og estetikk med andre ord.

Synes Roger'n, preger nettsia mi vel mye, det er vel mye vei og bil. Mange kompromisser, riktignok.  Er nok opptatt mer kulturlandskapet enn kubikk og årsmodell.

Ikke lett å vokse opp i brytningtiden mellom 1950-70 tallet. Hva var mannsidealet? Etter å ha sett på dette lavmål av et kjøretøy trampet jeg videre på El-fryd, min elsykkel. 

 

"All of nature Flows Trough us" Det er tittelen på skulpturen i Kistefos-museet. Skulpturen er av Marc Quinn. Foto er fra åpningsdagen i 2018. Har planer om å være tilbake der på åpningen i 2019, et spennende sted. Viktig med noen holdepunkt her livet. Flau og og stolt over min verden. Under nye bilder ligger min verden i bilder, veldig mye hummer og kanari. Litt stolt over å kunne splille på flere strenger. 

Nyeste kommentarer

26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...
09.12 | 22:07

Sitter igjen med den gode, nostalgiske følelsen!

...
19.04 | 22:35
Sal 1: Helgøya rundt har mottatt 1