Små rapporter

...tømmerblyanter til. Tømmerblyantene er fra Hamar og Mjøsa og et kunstprosjekt, og det er skulpturen til Marianne Stranger. Mitt bilde er fra 24.12.2018. 

Også sist jul var jeg nede ved Mjøsa og skulpturen. Den var blitt mer slitt, eller kalles det patina. 

Vi er langt ute i januar og jeg prøver å ta hverdagen tilbake. Godt med rolige dager uten tidsfrister, men må prøve å litt arbeidsflyt. Det hjelper at dagene har blitt lysere. 

Jobber med bildefiler og etterhvert mer maling. Har en utstilling i oktober. Arbeidstittel er Byen. Mine byer blir nok, Lillehammer, Hamar, Oslo og kanksje Bergen. Maleri og småbilder i blandingsteknikker. Vi får se,...   

Litt romjulstradisjon, med å klippe og lime film. Datalæring i photoshop med en data-kamerat. Selv om film ikke er mitt hovedprosjekt, så er det hyggelig å lære. Jo, dampen er satt opp på kino nær deg, dvs Sal 4 på nettsiden her (se i meny nederst v. side). 

Det er fra Dovrebanen fylte 100 år. Toget returnerte og stoppert på Lillehammer stasjon 19. setember 2021.

Har satt sammen filmen av 3 klipp og stillblder. 

God tur.

"Nært"

Utstilling med Kari Bjørtingstad. Alle bilder har lokal forankring, dva Hamarmotiver. Jeg har også noen motiver fra Stange og Ringsaker. Nært betyr mer enn det, jeg har mange motiver fra min oppvekst på Hamar. Det har bakgrunn i egne motiver, og ellers stillbilder/ digitale montasjer fra film. Noen bilder ligger under Nye prosjekter/ nye bilder.

Utstillingen åpner lørdag 13. november kl 13, og varer til 28. november. Åpent torsdager 15 - 18. Lørdager og søndager 12 - 16. 

Kolli 220 cm og 15 kg.(to ruller med linlerret) Hjulbent sykling på alternative veger. Kjærlighetsstien (ved til venstre) får vente. Ferden fortsetter opp bakken til Døla Atelier. En litt stiv DBS fra 1989 gjør nytten.

Nå spenner jeg opp lerret til nye malerier. Spent på penselføring. Har malt lite de siste årene. 

Det har vært mest foto, digitale arbeider, pastell og en del akvarell. 

Lenge siden nå, vi nærmer oss Olsok. Ble ikke brun, men fikk jobbet med noen bilder til Hamar kunstforening i november. Det har gått litt smått her en periode. Nå må jeg bare gire opp. Har kanskje, som mange gått litt vel mye i lavgir. Avventet vaksiner, og hva skjer videre. 

Nå er det bare å finne frem fargene. 

Har et ønske om å lage retromotiver fra Hamar og Hedemarken. Nå leter jeg motiver, fra mine fra oppvekst der. Har en del motiver fra Storhamar/ Hamar vest, før den store bebyggelsen kom. Den gang Hamar - Kapp ferga gikk over Mjøsa osv. 

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:06

Innmari artig! Burde sjølsagt "likt" alle bildene, men roper heller et bravo akkurat her: Bravo!

...
18.10 | 23:40

Dette bildet minner meg om bilturene over fjellet til vestover hver sommer i barndommen. Hvis det motivet er til salgs noen gang er jeg interessert i å kjøpe ;)

...
26.10 | 09:01

Magisk og spennende! Jeg er så imponert over din allsidighet og din kreativitet.

...
01.10 | 22:22

Kjempefin film, godt det er noen som tar seg tid til og gjøre noe sånt

...